Cautare

585 de rezultate pentru "carmen plesea" (5.06 secunde)
El este doar tolerat in functia de presedinte al PSD. Asa ca domnul Geoana pentru mine nu prezinta interes", a conchis seful statului. (Carmen Corbu)
Astazi, in cadrul actiunii "Parlament Deschis", este randul vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Victor Ponta, sa fie ghidul vizitatorilor Palatului Parlamentului. (Carmen Corbu)
Bogdan Olteanu nu se lasa nici el mai prejos la acest capitol, laudandu-se cu doua desene de Emilio Greco in valoare de 10.000 de euro si cu cinci panze de Carmen Nistorescu, evaluate la 1.000 de euro.
In ceea ce-l priveste pe viitorul lider al liberalilor, singura candidatura anuntata pana la ora inchiderii editiei ramane cea a lui Calin Popescu-Tariceanu. (Carmen Corbu)
Ieri, Tribunalul Bucuresti a decis ca se va pronunta la 22 ianuarie asupra contestatiilor. Tot atunci s-ar putea pronunta si o hotarare in privinta infiintarii PLD. (Carmen Corbu)
Geoana a afirmat ca situatia creata de retrimiterea de catre Consiliul Suprem de Aparare a ¥arii la Guvern a legilor sigurantei fara acordarea unui aviz poate fi transata doar in Parlament, acolo unde PSD va propune propria varianta asupra acestui pachet legislativ. (Carmen Corbu)
Respectivul Memorandum, care se referea la jaful din Petromidia, l-ar fi facut pe Dinu Patriciu sa redac teze o replica materializata in documentul care a insotit biletelul premierului. (Carmen Corbu)
Secretarul general adjunct al conservatorilor a mai mentionat ca PC a primit in ultima vreme foarte multe "materiale servite" care contin referiri la trecutul lui Traian Basescu ca ministru al Transporturilor, dar ca partidul va analiza aceste materiale, multe dintre acestea putand fi "intoxicari". (Carmen Corbu)
Carmen Corbu Fostul presedinte al PSD, senatorul Ion Iliescu, considera ca Traian Basescu este principalul vinovat pentru situatia de criza politica din Romania, intrucat "nu are liniste, nu poate sa traiasca in conditii normale chiar cu aliatii sai".
Vom avea castig de cauza", a precizat Stolojan. Inregistrarea oficiala a Partidului Liberal Democrat creeaza conditiile pentru participarea PLD la alegerile europarlamentare din 13 mai. (Carmen Corbu)
Ca presedinte al Senatului, am actionat permanent pentru o colaborare amiabila si conforma cu spiritul si litera Legii cu celelalte institutii fundamentale ale statului, inclusiv cu presedintele Romaniei si primul-ministru", a mai aratat senatorul PSD. (Carmen Corbu)
Printre acestea, Gainusa nota ascunderea unor cadre militare care au apartinut fostelor institutii represive comuniste, actiuni concertate de disolutie institutionala, refuzul indeplinirii obligatiilor asumate. (Carmen Corbu)
De cealalta parte, vicepresedintele PSD Ioan Rus a declarat ca partidul sau doreste infiintarea unei agentii nationale de interceptare, subordonata Parlamentului, si o agentie independenta de comunicatii speciale, subordonata Guvernului. (Carmen Corbu)
El a aratat ca infiintarea unui alt grup distinct de independenti nu va greva asupra bugetului Camerei, pentru ca utilitatile folosite vor fi preluate de la grupul de parlamentari care s-a diminuat. (Carmen Corbu)
Mai sunt doua institute nationale de istorie care, de asemenea, se pot ocupa si se ocupa de evenimentele din decembrie", a declarat Puiu Hasotti. (Carmen Corbu)
Bianca Maria Carmen Predescu si drd. Ana-Maria Nistor, iar din partea britanica profesorii Denise Ashmore si Steve Terrett. Stagiul se va desfasura pe o perioada de doi ani, cu respectarea rigorilor universitare britanice, avand ca scop familiarizarea juristilor romani cu legislatia si cu procedurile europene.
Aceasta obligatie se mentine si timp de 5 ani dupa incetarea activitatii, sub sanctiunea legii penale. (Carmen Corbu)
(Carmen Corbu)
Potrivit acestuia, "cei de la PLD au votat pentru motiune ca sa creeze probleme liberalilor in cadrul Aliantei D.A". (Carmen Corbu)
(Carmen Corbu)
google-analytics.com